wpd4101f86_0f.jpg
wpc0c2de78.png
wpa3cde101.png

© 2007 Haverhalsjes.nl BV/NV/VOF

 

wpd1e26e58.png
wpd79a54af.png
wpa5c8a994.png

 

Dag 11  (18-07-2007):

 

Vanmorgen vertrokken we uit Orlando. Achteraf hadden we hier nog langer kunnen blijven, want we hebben nog lang niet alles gedaan wat we wilden. We hebben snel ontbeten en alles opgeruimd en schoongemaakt. Daarna de auto ingeladen: klaar om naar Tampa te rijden.

 

Op zich is het niet ver rijden naar Tampa, net iets meer dan een uur. We waren dus al vrij snel in Tampa, mede dankzij de KeesKees. Die leidde ons perfect naar het hotel.

 

Hier was het nogal een gedoe totdat we een goede kamer kregen. Bij de eerste kamer was de airco lek, waardoor de vloerbedekking zeiknat was. Dus weer terug naar de receptie en naar een andere kamer gevraagd. Deze kamer bleek nog niet te zijn schoongemaakt: dus weer terug, weer een andere kamer. Deze kamer was tegenover de laundry room en ice machines, dus erg veel lawaai. Dit wilde Shirley ook niet, dus weer terug. Uiteindelijk was het bij de vierde kamer goed en hebben we deze kamer genomen.

 

We hebben alles uit de auto gehaald en in de kamer gezet. De rest van de dag hebben we lekker bij het zwembad gezeten en geluierd, want morgen wordt het weer een pretpark dag. De laatste met Busch Gardens.

 

 

 

 

 

wp028363f4.png